Goede Doelen

Een belangrijk aspect van The 501st Legion, en daarom ook van de Dutch Garrison, is charity. Wereldwijd zetten leden zich in om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen vooral gericht op (zieke) kinderen en bezorgen ze kinderen een onvergetelijke dag.

Wat wij doen aan Charity werk

Voor onze aanwezigheid zijn bij een evenement of bedrijfsfeest vragen wij de organisatie een bedrag te doneren aan een goed doel. Dit kan ook in samenwerking met vertegenwoordigers van een goed doel zijn om zo leden en donaties te werven.

Bezoek van Instellingen: Voor bezoeken aan kinderziekenhuizen, scholen en revalidatiecentra, instellingen voor minder-valide kinderen etc.  bezoeken vragen wij geen donatie, onze aanwezigheid is voldoende. 

Samenwerkingsverbanden met goede doelen: Diverse stichtingen / goede doelen organiseren zelf evenementen voor hun specifieke doelgroepen. Door deze stichtingen worden wij uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Hier vallen organisaties en stichtingen onder zoals Stichting Opkikker, Stichting Hoogvliegers en Make-A-Wish Nederland.

 

Contact en vragen

Voor alle mogelijke vragen met betrekking tot goede doelen, uitnodigingen voor het bijwonen van evenementen en (zorg)instellingen, sponsoracties en ledenwerving kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons.

Stuur uw email naar charity@dutchgarrison.nl. Onze Charity event Coordinator zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een en ander verder met u te bespreken.

Een greep uit de goede doelen die wij door onze aanwezigheid hebben mogen ondersteunen de afgelopen jaren:

logo-dutchgarrison