SL-27259

Met haar "1st to the Legion" Darth Zash kostuum was Marissa wel een erg indrukwekkend nieuw lid. Maar ze is met nog meer kostuums bezig!
Darth Zash

Wie ben je?

Ik ben Marissa, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn man en onze hond en egel. In het dagelijks leven werk ik bij een ministerie. Mijn andere hobby’s zijn zingen, tuinieren en allerlei vormen van spelletjes: bordspellen (en de bijbehorende mini’s verven), Virtual Reality en MMO’s (Star Wars: The Old Republic natuurlijk maar ook Guild Wars 2).

Hoe ben je lid geworden van de DG?

Ik leerde via een kennis in Amerika de 501st legion kennen en kwam er toen achter dat deze ook in Nederland actief was. Ik besloot samen met mijn moeder aan een kostuum te gaan werken, maar omdat er voor dat kostuum nog geen standaard beschikbaar was moest ik die ook nog zelf maken. Uiteindelijk is dat gelukt en kon ik lid worden van de DG!

Wat was je eerste kostuum?

Darth Zash was mijn eerste kostuum, dat beviel zo goed dat ik gelijk aan de volgende ben begonnen. Let op: deze hobby is verslavend…

Wat was je leukste troop?

Mijn eerste troop was een Star Wars lasershow in fort 1818 in Hoek van Holland. Los van dat het gaaf was om voor het eerst ‘echt’ in kostuum rond te lopen, hebben we ook hele gave foto’s kunnen maken met de lasers.

Welk kostuum staat er nog op je wensenlijstje?

Nu ik twee jaar lid ben en regelmatig met stormtroopers rond heb gelopen, ging het toch wel kriebelen om zelf ook een doos wit plastic aan te schaffen. Hopelijk ontvang ik die snel zodat ik ermee aan de slag kan! Daarnaast vind ik Captain Phasma heel gaaf, eigenlijk alle kostuums uit de Old Republic, en een aantal van Padmé’s kostuums bij de ‘good guys’, de Rebel Legion.

Wat wil je meegeven aan mensen die twijfelen om lid te worden?

Gewoon doen! Niet alle kostuums zijn even duur en ingewikkeld, en er zijn veel mensen met een passie voor deze hobby die klaar staan om je te helpen. De DG is een super gezellige club mensen!

logo-dutchgarrison