ID-89089

Rosanne, ook wel Rose Petal online, is al lid sinds 2019. Vanwege de lockdowns heeft ze pas in 2022 haar eerste troop gedaan. Maar wel meteen een hele gave!
Admiral Daala

Geschatte leestijd: 2 minuten

Wie ben je?

Ik ben Rosanne (online ook wel te vinden als Rose Petal), ik ben 32 jaar, en ben al jaren samen met mijn vriend Nick, en samen zijn wij lid bij de Dutch Garrison.

Hoe ben je lid geworden van de DG?

Eigenlijk ben ik erin gerold hahaha! Wij gaan al jaren in cosplay naar conventies en beurzen, waar wij ook leden leerden kennen. Nick is lid geworden in 2016, en daarna ben ik ook goedgekeurd in December van 2019.

Wat was je eerste kostuum?

Het is meteen ook mijn enige: Admiral Daala (Olive Drab).

Wat was je leukste troop?

Om eerlijk te zijn is mijn allereerste officiële troop dit weekend! (2022) Maar in 2019 ben ik bij een opening geweest van een Lego expositie in Groningen, en dat was superleuk om te doen.

Welk kostuum staat er nog op je wensenlijstje?

Captain Phasma! Ze is zo bad-ass! Maar omdat het kostuum bij elkaar best wel prijzig is, zal dat project nog wel even op zich laten wachten.

Wat wil je meegeven aan mensen die twijfelen om lid te worden?

Het voelt in het begin misschien als erg “officieel”, maar eigenlijk zijn we een hele grote groep vrienden: na afloop is het altijd even nog leuk om na te praten met een drankje in een café, of we gaan met een groepje nog even langs de Mac.

logo-dutchgarrison