TI-21918

Geschatte leestijd: 2 minuten

Wie ben je?

Ik ben Marc, TI-21918. Samen met mijn vrouw TI-21919 ben ik in februari 2019 lid geworden van de 501st legion. Sinds ik een jaar of 7 was ben ik een enorme fan van Star Wars en was het haast onvermijdelijk dat ik uiteindelijk een deel zou uitmaken van de 501st legion. 

Hoe ben je lid geworden van de DG?

Sinds 2013 ben ik bekend met de Dutch Garrison maar jaren lang kwam het er maar niet van om lid te worden. Totdat mijn vrouw en ik in 2018 bij toeval bij de stand van de Dutch Garrison terecht kwamen. Na wat geaarzel besloten we in gesprek te gaan, het een leide tot het ander en paar maanden later waren beiden lid met onze Reserve Pilot kostuums.

Wat was je eerste kostuum?

Mijn eerste kostuum was de TIE Pilot: Reserve Pilot met de intentie om uit te breiden naar de TIE Pilot: Original Trilogy. Een fantastisch kostuum dat ik nog regelmatig met plezier draag.

Wat was je leukste troop?

Er is nog geen troop geweest die niet leuk was, maar als ik er een moet kiezen dan is het op dit moment toch de Hoogvliegerdag in Teuge uit 2019. Dit was de tweede troop die ik ooit had gedaan en een perfecte representatie van wat je tijdens een troop kan verwachten.

Welk kostuum staat er nog op je wensenlijstje?

Van alle kostuums die er zijn is de eerst volgende op mijn wensenlijst de Death Trooper. Al zie ik wel een beetje op tegen die hoeveel warmte die het kostuum ongetwijfeld met zich mee gaat brengen 🙂

Wat wil je meegeven aan mensen die twijfelen om lid te worden?

Bij twijfel, doen! Laat je niet afschrikken door de mogelijk complexe kostuums, iedereen heeft hier mee te maken gehad en er zijn altijd mensen die je willen helpen bij het kiezen en maken van kostuums. De 501st legion is een steeds groter wordende familie waarin iedereen de Star Wars passie deelt. Zelf haal ik er een hoop plezier uit en hoe vermoeiend een troop soms kan zijn, je krijgt er altijd weer energie van. Twijfel je nog steeds? Spreek ons aan bij een evenement of stuur ons een mail!”

logo-dutchgarrison