BH-86110

Als iemand het kan maken dan is het Daisy wel! Haar drie Qi'Ra kostuums en de pas goed gekeurde Zam Wessel zijn dan ook allemaal "first to the Garrison" kostuums!
DAisy als Bounty Hunter Zam WEssel

Wie ben je?

Hoi ik ben Daisy van Rijn uit Eindhoven en ik woon samen met mijn mede Dutch Garrison lid Robin. Ik ben graag creatief bezig en kleding maken heb ik altijd erg leuk gevonden. Ik vind het dan ook super leuk om uit te zoeken hoe ik een kostuum moet maken en wat voor materialen hiervoor nodig zijn.

Hoe ben je lid geworden van de DG?

Ik ben de DG op DCC tegen gekomen in 2016, en aangezien ik al sinds in klein ben enorm Star Wars fan ben was dat een goede match.

Wat was je eerste kostuum?

Juno Eclipse uit de Force Unleashed games.

Wat was je leukste troop?

Ik denk dat dat Legoland 2017 is geweest, wat een enorme ervaring om met zo ontzettend veel internationale Legion leden te troopen! En ook om alle verschillende kostuums van iedereen te zien.

Welk kostuum staat er nog op je wensenlijstje?

Naast drie builds die bijna af zijn heb ik eigenlijk niet veel meer op mijn wensenlijstje staan, maar er heeft erg lang een stoer vrouwen kostuum met helm boven aan gestaan en als het weer een beetje mee zit om buiten te kunnen schuren komt dat snel goed. (*)

Wat wil je meegeven aan mensen die twijfelen om lid te worden?

Naast een Nederlandse Star Wars familie, heb je over heel de wereld een Star Wars familie, want bijna ieder land heeft wel een eigen Garrison. Over heel de wereld leer je mensen kennen met dezelfde passie en liefde en dat is super cool!
De club zet zich vooral in voor goede doelen, daarom is het motto ook; “Bad Guys Doing Good” maar voor de dames uit onze club is het “Bad Girls Doing Great!” Als je met de liefde voor Star Wars voor anderen iets kunt betekenen is dat de beste reden die ik kan bedenken om lid te worden van onze prachtige club die wereldwijd meer dan 14000 mensen telt!

(*) Eind mei 2022 is haar Zam Wessel kostuum approved als “first to the Garrison”!

logo-dutchgarrison