ID-12091

Haar Stormtrooper kostuum laat nog even op zich wachten. Maar ondertussen heeft ze wel 3 verschillende officer kostuums en een Tie reserve!
Officer Kostuum

Wie ben je?

Ik ben Miriam, geboren in Amsterdam net als mijn man Mike. In het dagelijks leven werk ik als ambtenaar in Amsterdam. Sinds 3 jaar wonen we in Almere in ons enorme hobby huis. Naast Star Wars hou ik van knutselen aan (Steampunk) kostuums en films kijken. Mijn andere passie is het verzamelen van filmsterrenkaarten van vroeger. Mijn grootste film-idool is Romy Schneider.

Hoe ben je lid geworden van de DG?

Mike en ik zijn tegelijk lid geworden van de DG. Lang geleden bezochten we FACTS in Gent en in de bar van het Holiday Inn hotel kwamen we in gesprek met een aantal DG-ers. Mike was al enthousiast, want eigenlijk wilde hij al veel eerder lid worden en een Stormtrooper kostuum maken. Ik ben door de toffe verhalen en de fijne mensen overgehaald om ook lid te worden. Beste besluit ooit!!!!!

Wat was je eerste kostuum?

Mijn eerste kostuum is een officer in zwarte uitvoering.

Wat was je leukste troop?

Mijn eerste troop was meteen ook de leukste, de premiere van The Force Awakens in Amsterdam. Daar heb ik zoveel DG’ers ontmoet en dat was zo’n warm welkom. Maar ook de Avond van de Filmmuziek in het Ziggo Dome staat in mijn top 3. De Star Wars Celebrations in Londen en the States zijn overigens ook legendarisch 🙂
Maar de meest indrukwekkende troops zijn voor mij toch de charity events. Hoe mooi is het om een kind een onvergetelijk moment te kunnen bezorgen met jouw hobby!

Welk kostuum staat er nog op je wensenlijstje?

Ik heb al sinds ik lid ben geworden een Anovos Stormtrooper in onderdelen in een kist liggen……

Wat wil je meegeven aan mensen die twijfelen om lid te worden?

Kijk om je heen naar deze fantastische club mensen. Geen twijfel mogelijk.

logo-dutchgarrison