BH-8715

Puck is met haar Boushh - Bounty Hunter kostuum een "Leia in disguise". Daarnaast is ze met diverse Rey kostuums ook lid van de Rebel Legion.
BH-8715

Wie ben je?

Ik ben Puck en werk in het dagelijks leven als Content Coordinator voor een bedrijf in de energie- en watermarkt. Daar houd ik me bezig met de invulling van de website, intranet en social media. Naast Star Wars en kostuums maken vind ik het ontzettend leuk om te koken en bakken, bordspelletjes te spelen en boeken te lezen en te verzamelen.

Hoe ben je lid geworden van de DG?

In 2006 ben ik eerst lid geworden van de Rebel Legion met twee Padme kostuums. Een paar jaar later, 2008, leerde ik de DG kennen op een troop in Brussel voor de Star Wars Exhibition. Dat was zo gezellig dat ik meteen ben gaan zoeken naar een leuk 501st kostuum om lid te worden.

Wat was je eerste kostuum?

Mijn eerste, en nog steeds mijn enige 501st kostuum, is Boushh. Het leuke van Boushh is dat het kostuum ook als Princess Leia goedgekeurd kan worden bij de Rebel Legion.

Wat was je leukste troop?

De leukste troops vind ik de internationale troops. Het liefst met een roadtrip met slechte muziek en gezelligheid in de auto. Legoland Billund ging ik daarom altijd heel erg graag naar toe. Maar ook Star Wars Celebration is daarom erg tof! Een lang weekend met alleen maar mensen die net zo fanatiek Star Wars fan zijn als jij.

Welk kostuum staat er nog op je wensenlijstje?

Zam Wesell. Toen ik lid wilde worden twijfelde ik al tussen Boushh en Zam. Het werd Boushh omdat de onderdelen toen wat makkelijker aan te komen waren. Maar ondertussen heb ik alles in huis om mijn Zam Wesell droom eindelijk waar te maken.

Wat wil je meegeven aan mensen die twijfelen om lid te worden?

De Dutch Garrison is een ontzettend gezellige en diverse club mensen. Sommige mensen kunnen heel goed kostuums maken, andere kopen een bijna kant-en-klaar kostuum. Ook voor elk budget zit er wel een kostuum tussen.

logo-dutchgarrison