TK-28111

Mika is begonnen met een Stormtrooper kostuum, maar ondertussen heeft hij ook een Scout en Tie Pilot kostuum!
Mika als Stormtrooper

Wie ben je?

Ik ben Mika, 20 jaar en ik woon nog gezellig bij mijn Ouders in Valkenburg. Ik studeer al 4 jaar social work, in deze studie ben ik toegewijd aan het menselijk welzijn. Mijn grootste hobby’s is met trots de 501st. Hierin kan ik het kleinste kind in me naar boven halen en voor alle doelgroepen exposeren. Ik hou van film, theater en acteren. Stiekem denk ik dat ik een goede acteur zou zijn…

Hoe ben je lid geworden van de DG?

Een oud klasgenoot heeft me in contact gebracht met een dutch garrison lid. Dit lid heeft alles over de 501st laten zien. Ik was direct verkocht en ik wou super graag lid worden! Ik vind dat ik super veel geluk heb gehad ! 2 leden hadden namelijk besloten om voor mij een TK kit te bouwen. Een paar maanden later kon ik me trots TK28111 noemen!

Wat was je eerste kostuum?

Mijn eerste kostuum is een Stormtrooper uit Star Wars: A new hope

Wat was je leukste troop?

Heroes Dutch Comic Con 2022

Welk kostuum staat er nog op je wensenlijstje?

Ik heb al veel kostuums kunnen afstrepen van mijn wenslijstje maar ik zou het nog heel mooi vinden om een Kylo Ren of death trooper te maken. Mijn passie om kostuums te blijven maken stopt nooit.

Wat wil je meegeven aan mensen die twijfelen om lid te worden?

Je gaat ongelofelijk veel spijt krijgen als je het niet doet! Het is een fantastische professionele hobby waarbij je zoveel mensen gaat ontmoeten. Ik haal de voldoening uit de reacties vanuit ons publiek. Het is geweldig om te exposeren naar mensen. Wees vooral niet bang om leden aan te spreken en denk alvast na over je eerste kostuum… ( want dat is het moeilijkste gedeelte 😀 ).

logo-dutchgarrison