DS-90609

Het belangrijkste aan het bezoeken van cosplay- en fantasy events vind ik de gezelligheid
trooper 90609 cosplaying as Mara Jade

Wie ben je?

Mijn naam is Gonnie en samen met mijn man Martijn, onze kindjes, Jamie en Alice, en ons hondje Luna vorm ik een gezellig gezin. Ongeveer 20 jaar ben ik al actief in de cosplay- en fantasywereld. Daarnaast ben ik werkzaam als inkoop- en verkoopmedewerker bij een bedrijf dat complete aandrijf-, besturings en machineoplossingen ontwikkelt. Als hobby speel ik toneel, lees ik graag en verzamel van alles uit de Efteling.

Hoe ben je lid geworden van de DG?

Het belangrijkste aan het bezoeken van cosplay- en fantasyevents vind ik de gezelligheid. De toenmalige Commanding Officer, Rick Fleuren, heeft me overtuigd dat de Dutch Garrison dan the place to be is. Hierin heeft hij zeker gelijk gehad! Een aantal leden, en hun partners, zijn goede vrienden van ons geworden die we ook buiten troops vaak treffen.
Ik ben denk ik het enige lid dat geen Star Wars fan is en geen enkele film gezien had voordat ze lid werd!

Wat was je eerste kostuum?

Mijn eerste kostuum was Mara Jade Black Nebula. Dit was een van de weinige kostuums voor dames die enkel uit stof bestond. Ik ben een prima naaister, maar van plastic heb ik geen verstand.

Wat was je leukste troop?

De landelijke première van The Force Awakens was erg tof om mee te mogen maken en een unieke ervaring. Maar als ik eerlijk ben denk ik nog het meest terug aan het gezellig samen zijn met de leden, flauwekul en grapjes uithalen en samen uit gaan eten (meestel sushi)!

Welk kostuum staat er nog op je wensenlijstje?

Ik wacht nog steeds op die blonde Disney-prinses, maar die zal er wel nooit komen 🙂

Wat wil je meegeven aan mensen die twijfelen om lid te worden?

Niet doen! Dat twijfelen dan hè 😉

logo-dutchgarrison