ID-17144

Na dat ze voor DisneyNL de Dutch Garrison inschakelde voor de TFA première wist ze het. Ze wilde ook zo'n kostuum!
Stormtrooper en Darth Vader

Wie ben je?

Ik ben Laura Walhout, 38 jaar, en ik woon samen met Joost (onze eigen Darth Vader) en onze katjes Donder en Bliksem in Tilburg.
In mijn dagelijkse leven ben ik Global Marketing Manager voor 2K Games en zorg ik ervoor dat onze games (oa. Borderlands, BioShock, Civilization) wereldwijd op de best mogelijke manier in de markt worden gezet.

Hoe ben je lid geworden van de DG?

Van kleins af aan was ik al fan van Star Wars en het geluk mocht met mij zijn dat ik de kans heb gekregen om voor The Walt Disney Company te werken. Hierdoor heb ik diverse Star Wars-activiteiten mogen organiseren waarbij ik de hulp heb ingeschakeld van de Dutch Garrison. Op de landelijke première van TFA wist ik het zeker..dat wilde ik ook!  

Wat was je eerste kostuum?

Mijn trots: ANH HERO Stormtrooper. Bloed, zweet en tranen, maar wat ben ik trots op dat kostuum.

Wat was je leukste troop?

Dat is net zoiets als vragen wie je lievelingskind is. Ik heb enorm veel plezier beleefd aan de troop bij de Avond van de Filmmuziek in de Ziggodome. Een DG-optreden voor 17.000 mensen! Fantastisch om zoveel TKs bij elkaar te zien. Daarnaast was het ook een hele gezellige dag. Ik heb traantjes weggepinkt bij verschillende Hoogvliegersdagen en Make-A-Wish events – dan ben je toch wel blij met zo’n bucket. Prachtig dat we op zo’n dag voor een glimlach kunnen zorgen.

Welk kostuum staat er nog op je wensenlijstje?

Ik ben nu bezig met een Captain Phasma en een Second Sister. Die eerste is een flinke uitdaging, maar kan niet wachten totdat ze af is.

Wat wil je meegeven aan mensen die twijfelen om lid te worden?

Gewoon doen! Uiteindelijk viel het mij reuze mee om een kostuum te maken, veel hulp gekregen en veel nieuwe vaardigheden geleerd. Achteraf gezien had ik het veel eerder moeten doen. Daarnaast zitten er zoveel leuke mensen bij de DG dat je er gelijk een hele vriendengroep bij krijgt.

logo-dutchgarrison